Jelenleg is van nyitott pályázat ami vonatkozik a szigetüzemű napelem rendszerek építésének támogatására .

A vidék fejlesztési program keretében támogatják a tanyák  háztartási léptékű villamos energia ellátását napelem rendszerek segítségével .

Rendkívül magas ,85-95 % -os vissza nem térítendő  támogatottsággal megvalósítható projektek , természetesen az önrész összegével rendelkezni kell a pályázónak . A támogatás magánszemélyeknek és vállalkozásoknak is rendelkezésre áll .

Természetesen  néhány követelménynek meg kell felelni . Önnek egy kérdőívben jó néhány kérdésre kell válaszolnia és mi kiderítjük ,hogy ön  vagy vállalkozása részt vehet e a pályázaton és azután kezdjük az érdemi munkát  a pályázatírással .

Területileg kizárólag Bács-Kiskun , Békés , Csongrád , Hajdú-Bihar , Jász-Nagykun-Szolnok , Szabolcs-Szatmár-Bereg megye összes települése illetve Pest megye Ceglédi , Dabasi , Monori , Nagykátai , Nagykőrösi , Ráckevei járásának településein élők  vehetnek részt a pályázatban .

A támogatás összege elérheti a 8 millió forintot . Amiből már nagyon stabil és megbízható szigetüzemű napelem rendszer építhető !

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérem vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken és mi segítünk Önnek  .

Azután nem kell bajlódnia a jogi útvesztőkkel , képzett kolléganőink megoldják a pályázatírás fáradságos és bonyolult folyamatát .